Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Frații Esteki, din nou decisivi pentru DinamoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Dec 2016

EHF CL: Frații Esteki, din nou decisivi pentru Dinamo

În această seară, Dinamo București a disputat ultima partidă în fața propriilor suporteri în grupa D a EHF Champions League, despărțirea de această competiție fiind una fericită pentru cei 1.500 de iubitori ai handbalului. Sala din Ștefan cel Mare a găzduit partida contra portughezilor de la ABC/UMinho, în fața cărora campioana României s-a impus cu 35:29 (20:15).

Cu un start mai puțin fericit, fiind conduși cu 1:3 în minutul 4, elevii lui Eliodor Voica și-au revenit rapid și au șarjat convingător prin Savenco, Sajad Esteki și Vrankovic și conduceau cu 7 lungimi în minutul 20, scor 14:7. Avantajul de cinci goluri de la pauză a fost diminuat rapid de portughezi prin două goluri înscrise în mai puțin de 100 de secunde, dar Sajad Esteki și Asoltanei au prins o zi de grație și au zburdat pe teren ducând diferența la 9 goluri cu 10 minute înainte de final, 31:22. La adăpostul avantajului consistent, dinamoviștii au redus turația pe final și au încheiat cu un plus de 6 goluri.

Din nou frații Esteki au fost principalii realizatori ai echipei, Sajad înscriind 14, iar Allahkaram 5 goluri, mai mult de jumătate din totalul golurilor echipei gazdă. Celelalte goluri au fost înscrise de Asoltanei - 4, Savenco și Vrankovic - câte 3, Mocanu - 2, Capotă, Mironescu, Bera și Mousavi – câte un gol.

Celelalte meciuri ale grupei sunt HBC Nantes – TTH Holstebro și HC Motor Zaporoje – Beșiktaș, programate sâmbătă, respectiv duminică. Duminica viitoare, pe 11 decembrie, Dinamo se deplasează la Istanbul pentru ultimul meci în grupă, contra celor de la Beșiktaș. Vă reamintim că în faza următoare a competiției, în șaisprezecimile de finală, se califică primele două clasate în grupă, Dinamo fiind ieșită din calculele calificării.

Alte știri din Handbal