Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Dinamo preia șefia grupeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
14 Oct 2018

EHF CL: Dinamo preia șefia grupei

Dinamo se instalează la conducerea grupei D a EHF Velux Champions League după o victorie importantă pe teren propriu în compania celor de la Orlen Wisla Plock.

Prezență constantă în optimile de finală ale celei mai importante competiții continentale, formația poloneză traversează o perioadă de formă mai slabă ceea ce le-a adus ”retrogradarea” în a doua categorie a grupelor valorice, însă experiența acumulată în aerul tare al înălțimilor competiției nu poate fi trecută cu vederea.

Cu toate acestea, elevii lui Constantin Ștefan nu au fost crispați și au jucat dezinvolt încă din start când s-au desprins la 4:0 și au primit primul gol abia în minutul 8, iar în minutul 12 conduceau cu un incredibil 8:2. Echipa la care evoluează românul Dan Racoțea a revenit până pe finalul reprizei și a redus ecartul la 3 goluri, dar începutul reprizei secunde a fost din nou unul consistent pentru dinamoviști care s-au distanțat la +8, 22:14, după primul sfert de oră al acesteia. Finalul de meci a aparținut oaspeților care s-au apropiat la trei goluri, 23:20 în minutul 54 pe fondul unor eliminări succesive ale dinamoviștilor.

S-a încheiat Dinamo – Orlen Wisla Plock 24:21 (13:10), rezultat ce aduce a patra victorie a echipei din Ștefan cel Mare în cele cinci meciuri jucate până acum și o urcă pe prima poziție a ierarhiei grupei. Un nou rezultat bun pe 3 noiembrie în returul cu echipa poloneză i-ar apropia pe dinamoviști de unul dintre primele două locuri ale grupei.

Golurile lui Dinamo au fost marcate de Bannour – 7, Negru, Kuduz – câte 4, Alouini – 3, Mousavi, Gavriloaia – câte 2, Komogorov, Szasz – câte un gol.

Alte știri din Handbal