Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Din nou bronz pentru ”tigroaice”Attila Csaba / SportPictures.eu
13 Mai 2018

EHF CL: Din nou bronz pentru ”tigroaice”

CSM București a erupt în prima parte a finalei mici contra rusoaicelor de la Rostov-Don parcă vrând să șteargă cu buretele prestația de ieri și să se despartă de Europa cu o victorie.

Fetele pregătite de Per Johansson aveau 5-1 în minutul 7 și 13:5 în minutul 18 dar diferența la pauză a fost de cinci goluri, 19:14. Circulația balonului a avut un ritm mult mai bun decât contra unguroaicelor de la Gyor, iar Jorgensen, Gullden și Curea au fost cele care au contribuit cel mai mult la creșterea diferenței pe tabelă.

După pauză, ”tigroaicele” au menținut ecartul de cinci goluri până la 25:20 în minutul 41, moment în care a apărut o nouă perioadă de desincronizare a angrenajului ce le-a permis rusoaicelor să egaleze cu o serie de cinci reușite în 7 minute. Time-out-ul cerut de Per Johansson le-a resetat pe fetele noastre și motorul a început să ruleze din nou în parametri, cu cinci minute înainte de final scorul fiind 31:28. Chiar dacă Iulia Curea a încercat să înscrie cu o aruncare pe la spate în urma unui contraatac, ratarea nu s-a răzbunat și ”tigroaicele” au avut puterea de a apăra avantajul și scorul final a fost CSM București – Rostov-Don 31:30 (19:14).

Golurile CSM-ului au fost înscrise de Line Joergensen – 7, Isabelle Gullden – 6, Iulia Curea – 5, Cristina Neagu, Aneta Udriştoiu – 3, Gnonsiane Niombla – 2, Marit Frafjord, Sabina Jacobsen, Oana Manea, Amanda Kurtovic, Majda Mehmedovic – câte o reușită.

Se cuvine să amintim întregul lot al echipei CSM Bucureşti și să le mulțumim pentru performanța de a fi prezentă din nou pe podiumul EHF Champions League după titlul cucerit în 2016 și locul 3 obținut anul trecut: portărițele Paula Ungureanu, Jelena Grubisic, jucătoarele de câmp Aneta Udriştoiu, Marit Malm Frafjord, Isabelle Gullden, Iulia Curea, Cristina Neagu, Sabina Rosengren Jacobsen, Line Anna Ryborg Joergensen, Camille Ayglon Saurina, Oana Manea, Amanda Kurtovic, Gnonsiane Niombla, Nathalie Hagman, Majda Mehmedovic și nu în ultimul rând antrenorul Per Andre Johansson.

Alte știri din Handbal