Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
EHF CL: Debut convingător pentru ”tigroaice”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Oct 2018

EHF CL: Debut convingător pentru ”tigroaice”

În Polivalenta din Capitală CSM București a disputat primul meci al noului sezon al EHF Champions League. Prima adversară din grupa D a fost formația FTC-Rail Cargo Hungaria, vicecampioana campionatului maghiar, în fața căreia elevele lui Magnus Johansson au făcut un joc de nivel superior celui prestat în meciurile din campionatul intern și s-au impus cu 36:31 (18:13).

Singurul aspect la care tehnicianul suedez trebuie să lucreze mai mult este jocul în defensivă, cele 31 de goluri primite pe teren propriu, randamentul scăzut al portărițelor (16% aruncări parate, doar 5% în repriza secundă) și desincronizările apărute în unele momente ale jocului ridicând semne de întrebare.

Așa s-a întâmplat în prima repriză, atunci când după ce s-au detașat la 7:3 oaspetele s-au apropiat la 8:6, dar imediat Cristina Neagu și colegele ei au revenit mai concentrate în avanposturi și s-au distanțat la 13:8, avantaj pe care l-au menținut până la finalul reprizei. cu Neagu de neoprit în repriza secundă, dublată de eforturile Majdei Mehmedovic, ale Amandei Kurtovic și ale Andreei Lekic, ”tigroaicele” au mărit ecartul la 7 goluri în minutul 42, 26:19, iar în minutele de final au încercat să stăvilească atacurile unguroaicelor.

Una peste alta, o victorie importantă, de moral, la startul traseului continental, etapa viitoare CSM urmând a se deplasa la Ludwigsburg, în Germania pe terenul celor de la SG BBM Bietigheim.

În această seară, golurile ”tigroaicelor” au fost înscrise de Neagu – 9, Mehmedovic – 8, Kurtovic, Lekic – câte 6, Radicevic – 3, Cvijic, Omoregie – câte 2.

Alte știri din Handbal