Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi extreme
Dynamite Days începe la București pe 20 maiTNT Brothers
19 Mai 2015

Dynamite Days începe la București pe 20 mai

Primul și cel mai mare festival de parașutism din România, dedicat atât amatorilor, cât și parașutiștilor cu licență a ajuns la cea de-a VII-a ediție. În perioada 20-24 mai, la festivalul Dynamite Days organizat de TNT Brothers vor participa campioni mondiali ai sportului și parașutiști profesioniști din toată lumea. Aceștia vin pregătiți pentru cea mai mare petrecere în aer și la sol din România!

Profesioniști și amatori, iubitori de senzații tari ghidați de adrenalină și mânați de pofta pentru experiențe inedite se pregătesc pentru cel mai mai așteptat eveniment al anului. Aflat la a VII-a ediție, festivalul Dynamite Days organizat de TNT Brothers la Aerodromul Clinceni, a câștigat în scurt timp renume internațional, devenind unul dintre cele mai apreciate evenimente de parașutism, la nivel European.

 

Timp de 5 zile, spectatorii vor putea asista la salturile și demonstrațiile spectaculoase ale profesioniștilor de renume, care își perfecționează tehnica alături de instructori calificați la nivel internațional. De asemenea, aceștia se pot bucura de muzică, petreceri tematice, invitați surpriză, proiecții de film și petreceri cu DJ în hangar în fiecare seară.

 

Pentru cei care doresc să își depășească limitele și să petreacă la 4000 de m alături de elita sportului, TNT Brothers oferă, în perioada 20-22 mai, o reducere de 150 de lei la achiziționarea unui salt în tandem cu fotografii și înregistrare video.

 

”Parașutiștii cu licență au șansa să se antreneze cu instructori recunoscuți la nivel global: campionul mondial Will Penny (Africa de Sud), Petter Jonsson (Suedia), Ty Baird (Australia), Micah Couch (Dubai), Inka Tiitto, Ode Siivonen (Finlanda), Simone Favat – instructorul primei echipe de 4-way din Romania și mulți alții. În plus, o așteptăm cu nerăbdare pe Roberta Mancino, top model și parașutistă recunoscută ca fiind ”Cea mai sexi femeie atlet din lume”. Aceasta va realiza salturi spectaculoase în ținute de senzație.” povestește Bogdan Boeru, co-fondator TNT Brothers.

 

Mai mult decăt atât, la fiecare ediție a festivalului Dynamite Days, echipa TNT Brothers realizează recorduri naționale inedite de prinderi în aer. Anul trecut, 19 parașutiști au realizat o prindere record în formă de stea, în cădere liberă de la 4.000 m, cu o viteză între 300 – 360 km/oră.

Petreceri tematice

Pretrecere la sol – Adrenaline Army

în timpul zilei, la sol are loc cea mai mare petrecere cu tema Adrenaline Army. Cei care fac salturi cu parașuta (tandem sau solo) pot sări în costume inedite Army, spectatorii își pot personaliza ținutele (tricourile personalizate pe loc), își pot crea bijuterii, își pot realiza tatuaje, pot continua mișcarea în zona de sport sau se pot relaxa asculând muzică și bucurăndu-se de un masaj în aria dedicată. Pentru copii este amenajat un loc de joacă special.

 

DJ Party in Hangar

În fiecare seară, începand cu ora 19, în hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din acea zi și sunt premiate cele mai spectaculoase fotografii. Filmul zilei este editat de către cel mai bun cameraman în cădere liberă, la nivel global, Lauri Aapro. Seara continuă cu menu barbecue pregătit de Chef Florin special pentru festival și cu o petrecere cu DJ în hangar.

 

Pe scurt:

Când: 20 – 24 mai 2015

Unde: Centrul de parașutism TNT Brothers, aerodromul Clinceni

Cost: Intarea la festival este gratuită. În perioada 20-22 mai, saltul în tandem foto-video are prețul special de 850 lei, între 23-24 mai 2015, saltul în tandem foto-video costă 1000 lei.

Detalii localizare: Comuna Clinceni (județul Ilfov) este situată la vest de București, la 16 km distanță, pe DN 6, șoseaua București-Alexandria.

 

Despre festivalul Dynamite Days

Festivalul Dynamite Days (sau Bucharest Skydiving Boogie) este organizat anual de către TNT Brothers pentru a reuni parașutiști recunoscuți la nivel global cu profesioniștii români într-un schimb de experiență și socializare. În ultimii ani festivalul a crescut devenind o atracție atât pentru profesioniști cât și pentru amatori sau spectatori.

La ediția precedentă s-au realizat un număr record de 1.500 de salturi cu parașuta și s-a stabilit un record de prinderi în aer pentru Romania (19 parașuutiști au format o stea). În 2014, în cadrul festivalului s-au reunit peste 200 de parașutiști cu licență veniți din întreaga lume (România, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franța, Italia, SUA, Emiratele Arabe Unite, Suedia și Africa de Sud).

 

Despre TNT Brothers

În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru înființau asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta și preluau initiațiva de a schimba percepția acestui sport în România. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.

În doar 5 sezoane de activitate (2010-2014), TNT Brothers a devenit unul dintre cele mai importante centre private de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experință sau amatori din peste 20 de țări. 

Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă salturi cu parașuta în tandem, precum și cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF - Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.

Alte știri din Sporturi extreme