Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Durby Sports Marketing susține Cupa ”1 iunie” la mini-handbal
31 Mai 2021

Durby Sports Marketing susține Cupa ”1 iunie” la mini-handbal

Cupa ”1 iunie”, un turneu de mini-handbal destinat celor mai tinere practicante ale acestui sport cu ocazia Zilei Internationale a Copilului se va organiza marti, 1 iunie de catre Scoala Gimnaziala nr. 96 in sala de sport a institutiei cu sprijinul Durby Sports Marketing. La turneu vor participa patru grupe din cadrul sectiei de handbal a clubului CSM Bucuresti care au ca profesori-antrenori pe doamnele Angelica Morosanu, Denisa Nan, Ionela Cucu si Diana Rotaru.

DSM multumeste sponsorului Elgeka Ferfelis pentru sprijinul acordat prin oferirea unor produse din portofoliul lor care cu siguranta vor face deliciul copiilor, medaliile si cupele fiind oferite de compania noastra.

Cele patru formatii, fiecare cu initiala antrenorului ei, se vor intalni dupa urmatorul program:

10:30 - 11:15      CSM M (antrenor Angelica Morosanu) – CSM N (antrenor Denisa Nan)

11:25 - 12:10      CSM C (antrenor Ionela Cucu) – CSM R (antrenor Diana Rotaru)

12:20 - 13:05      CSM M – CSM C

13:15 - 14:00      CSM N – CSM R

14:00 - 14:45      CSM C – CSM N

14:55 - 15:40      CSM M – CSM R

Turneul va fi o buna ocazie de a completa programul competitiilor organizare de Asociatia Municipala de Handbal Bucuresti si, in acelasi timp, va marca prin joc o zi de sarbatoare pentru copii.

”Este o reala placere sa sprijinim si organizarea celei de-a doua editii a acestui turneu, eforturile noastre fiind rasplatite la finalul zilei. Pasiunea pe care o pun in joc tinerelor jucatoare, emotiile si bucuria de la finalul turneului sunt trairi pe care orice parinte se bucura sa le vada pe chipul copiilor sai. Acest turneu este o recompensa a muncii sarguincioase a micilor handbaliste, munca depusa pe parcursul intregului an, si un prilej de a le face sa simta ca indiferent de rezultat, efortul lor este recunoscut si incurajat,” a declarat Bobby Durbac, directorul general al Durby Sports Marketing.

Aceasta activitate a DSM se inscrie in linia proiectelor de Corporate Social Responsibility (CSR) ale companiei, inceputa in ianuarie 2012 cu implicarea in evenimentul caritabil ”Sport, Generozitate, Speranţa” organizat pentru strangerea de fonduri pentru Kassandra Rotariu si repetat in luna mai 2013. Au urmat intre 2014 si 2016 evenimentele aniversare ale castigarii Cupei Campionilor Europeni de catre Steaua Bucuresti, demararea proiectului Hall of Fame al sectiei de baschet a echipei Steaua Bucuresti in toamna anului 2015, implicarea in 2016 si 2018 in buna desfasurare a evenimentelor ”Uniti pentru Mihaita Nesu!” in Capitala si la Oradea, precum si in organizarea de actiuni caritabile si a unui turneu de mini-fotbal impreuna cu clubul Young Tigers in 2016 si 2017.

Alte știri din Juniori