Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Dulgheru, în turul 2 al calificărilor la PattayaAFP / Mediafax Foto
26 Ian 2014

Dulgheru, în turul 2 al calificărilor la Pattaya

În calificările turneului de la Pattaya (Thailanda) cu premii totale în valoare de 250.000 USD, Alexandra Dulgheru (numărul 163 WTA) a întâlnit-o pe Varatchaya Wongteanchai, jucătoare din țara gazdă, poziționată pe locul 371 în clasamentul WTA.

Admisă în baza unui wild card acordat de organizatori, thailandeza în vârstă de 24 de ani i-a opus rezistență Alexandrei numai în primul set, în care a menținut egalitatea până la 4-4. La 5-4 pentru ea, Dulgheru și-a valorificat experiența și a închis setul la prima ocazie pe care și-a creat-o pe serviciul adversarei.

Al doilea act are o desfășurare radical modificată, cu Alexandra la comandă da capo al fine, neacordând decât o șansă adversarei de a-și face serviciul. Dulgheru pune punct unui meci de două seturi (6-3 6-1) după 75 de minute de joc. Jucătoarea noastră, cotată cu a șasea șansă pe tabloul de calificări, va întâlni în turul următor o altă favorită, australianca de origine rusă Anastasia Rodionova, locul 158 WTA și cap de serie numărul 4.

Alte știri din Tenis de câmp