Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Duel românesc în Pro D2AFP / Mediafax Foto
03 Sep 2016

Duel românesc în Pro D2

Mai multe meciuri din etapa a doua a Pro D2 s-au disputat aseara. Cel mai interesant pentru noi a fost cel dintre Colomiers si Carcassonne, castigat de echipa gazda cu scorul de 24-3. La gazde, pe banca de rezerve a luat loc si talonerul Otar Turashvili, introdus in teren in minutul 61. El s-a duelat in gramada ordonata din minutul 67 cu pilierul dreapta al oaspetilor, Andrei Ursache, si el desemnat initial ca jucator de rezerva.

​Ursache nu a terminat jocul in teren, deoarece a fost eliminat cu cartonas galben in minutul 78. Un alt posibil duel romanesc nu a avut loc la meciul dintre Beziers si Oyonnax, scor 34-28. Gazdele nu l-au convocat pe Tarus, in aceeasi situatie fiind si jucatorul oaspetilor, Vali Ursache. Macovei, de la Colomiers, este in convalescenta.

Astăzi au loc și partide din primul eșalon rugbystic francez, Top 14. Castres, cu Mihăiță Lazăr în efectiv, va juca împotriva celor de la La Rochelle, în timp ce Lyon, nou-promovată, întâlnește Grenoble. La Lyon s-a transferat la începutul acestui sezon internaționalul român Horațiu Pungea.

Alte știri din Stranieri