Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Duel la distanţăSportPictures.eu
12 Mar 2014

Duel la distanţă

Steaua şi HC Odorhei s-au duelat la distanţă, miercuri 12 martie, pentru ultimul loc de play-off în Liga Naţională de handbal masculin, câştig de cauză având în această etapă a 20-a, echipa din Odorhei.

Steliştii au avut o misiune infinit mai grea, evoluând pe terenul celei mai în formă echipe în acest moment, HCM Constanţa, şi surpriza nu s-a produs, în ciuda unei evoluţii bune până la pauză a bucureştenilor. După un început bun al campionilor, care s-au detaşat la 3 goluri, a venit replica stelistă, aceştia echilibrând partida şi reuşind chiar să treacă în avantaj când mai erau 7 minute până la finalul primei reprize. A urmat din nou un forcing al gazdelor, primele 30 de minute terminându-se cu avantaj la patru goluri pentru lideri, 19-15. Partea a doua a însemnat un galop de sănătate susţinut de constănţeni, care au partida cu un avans de 9 goluri, 39-30, îndreptându-se astfel spre cel de al şaptelea titlu consecutiv.

În cealaltă partidă a etapei disputată astăzi, HC Odorhei a reuşit să câştige primele 3 puncte în acest an calendaristic, împotriva formaţiei CSU Poli Timişoara, luându-şi astfel revanşa după înfrângerea din tur, 25-28. Harghitenii au condus ostilităţile pe toată durata partidei, încercând să repare în acest meci contraperformanţele acestui an, când au reuşit doar un punct, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti. La pauză, handbaliştii din Odorhei au reuşit să intre la cabine cu un avantaj de 2 goluri,19-17, pentru ca în repriza a doua să se distanţeze decisiv, câştigând meciul cu 30-25 și mărind astfel la 4 puncte avansul în faţa Stelei, următoarea clasată în lupta pentru ultimul loc din play-off.

Cu două etape înainte de terminarea sezonului regulat, HCM ocupă primul loc cu 56 de puncte şi este virtual câştigătoare, HC Odorhei rămâne pe locul 6 cu 28 de puncte, Steaua ocupă locul 7 cu 24 de puncte iar Poli Timişoara se află pe locul 10 cu 15 puncte.

Alte știri din Handbal