Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Bridge
Dublu eveniment sportiv de bridge la SibiuVakarcs Lorand / Mediafax Foto
02 Aug 2017

Dublu eveniment sportiv de bridge la Sibiu

ACS Logismart Sibiu, în parteneriat cu Federația Română de Bridge, organizează tradiționalul concurs de bridge Cupa Hermannstadt, care, de trei ani, este îmbogățit cu un nou proiect ambițios, Campionatul Național de Juniori.

Cu sprijinul generos al Direcției Județene pentru Sport și Tineret, în perioada 3-6 august 2017, Hotelul Sport din Sibiu găzduiește aceste două evenimente sportive de prestigiu (3-4 august Campionatul Național de Juniori, 4-6 august Cupa Hermannstadt).

Astfel, tinerii sportivi au șansa de a câștiga laurii naționali, apoi de a se întrece cu cei mai buni jucători de bridge din România, Ungaria, Bulgaria și Serbia.

Evenimentul sibian este unic în cadrul calendarului competițional intern și reprezintă cel mai bun test valoric înaintea Campionatului Mondial de Bridge de la Lyon, care va avea loc la sfârșitul lunii august.

Bridge-ul este un sport al minții, cu influenţă pozitivă în formarea intelectului și caracterului tinerilor practicanţi. Este singurul sport din ramura Mind Sport Games care se bazează pe comunicare interpersonală. Cum îi spune și numele (bridge, adică pod, punte) el facilitează analiza situaţiilor complexe, procesele decizionale şi abilităţile deosebite de comunicare. Practicarea bridge-ului ca ramură sportivă conduce la dezvoltarea competitivităţii, a fair-play-ului şi a spiritului de echipă.

Tradiția și tinerețea fac pod peste generații la Sibiu. Clubul ACS Logismart Sibiu  sprijină un program de promovare a bridge-ului competițional în rândul tinerilor, pentru a încuraja practicarea acestui sport, prin participarea la cantonamentele de pregătire organizate în bazele sportive ale Ministerului Tineretului și Sportului, prin instruire aprofundată și oportunitatea de selecție în echipele reprezentative de juniori, participante la competiții naționale și internaționale.

Pentru detalii puteți accesa site-ul federației www.frbridge.ro și pagina de FB https://www.facebook.com/F.R.Bridge/

Alte știri din Bridge