Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Dublă victorie la dublu în PoloniaAFP / Mediafax Foto
10 Apr 2014

Dublă victorie la dublu în Polonia

Programul BNP Paribas Katowice Open a inclus în lista meciurilor de astăzi două întâlniri în sferturile probei de dublu în care jucătoare românce s-au numărat printre protagoniste.

Prima partidă a fost cea în care Monica Niculescu și Klara Koukalova (Zakopalova), echipa principal cap de serie al turneului, au întâlnit perechea formată din franțuzoaica Laura Thorpe și Stephanie Vogt din Liechtenstein. Meciul a durat 55 de minute și a fost adjudecat de Monica și Klara în două seturi 6-2, 6-1. Pentru întâlnirea din semifinală, adversare le vor fi Paula Kania (Polonia) și Valeria Solovyeva (Rusia).

În cealaltă semifinală au acces cuplul format din Raluca Olaru și poloneza Klaudia Jans-Ignacik, după ce au trecut în supertiebreak – 3-6, 6-3, 10-6 – de perechea cehă Eva Hrdinova / Kristyna Pliskova. În penultimul act al competiției se vor lupta pentru accederea în finală cu perechea ucraineană Yuliya Beygelzimer/Olga Savchuk.

Alte știri din Tenis de câmp