Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dramă în prelungiriAlexandru Hojda / Mediafax Foto
08 Aug 2014

Dramă în prelungiri

Rapid a reușit să conducă mai bine de o repriză pe terenul din Giulești o echipă a Gazului Metan care a fost mai incisivă în prima parte a jocului.

Muth și Figliomeni au avut posibilitatea de a înscrie, dar balonul trimis de fiecare dintre ei nu a prins cadrul porții. Bornescu a reușit să se remarce în două rânduri la acțiunile lui Buziuc și Romeo, reușind să mențină tabela imaculată. Finalul de repriză a adus un gol neașteptat al Rapidului, marcat după o acțiune frumoasă în care s-au legat centrarea perfectă a lui Ciolacu și lovitura de cap a veteranului Pancu.

Spre finalul partidei Rapidul are șansa de a închide meciul, însă tânărul Roșu nu reușește să transforme în gol centrarea bună primită de la Coman. Era minutul 88 și ratarea a avut timp să se răzbune, cu largul concurs al portarului Bornescu, care a scăpat mingea în față și Llullaku este pe fază și aduce egalarea pe tabelă, spre disperarea celor aproape 2.000 de spectatori prezenți în tribune.

Rapid – Gaz Metan 1-1 (1-0) la capătul unui meci care a arătat că Rapid încă suferă din punct de vedere fizic.

 

Rapid (antrenor Ionel Ganea): Bornescu - Tînc, Al. Iacob, Mera, M. Stoica - Săndulescu, E. Dică (min. 84 Roşu) - Al. Coman, Pancu, Cojocnean (min. 79 Martin) – Ciolacu (min. 71 Negru)

Gaz Metan (antrenor Cristi Dulca): Pleşca - V. Creţu, Mujdragici, Muth, Szilagyi - Todea, Tahar -  C. Petre (min. 65 Llullaku), Figliomeni, R. Romeo (min. 72 Avram) – Buziuc (min. 84 Roman)

Alte știri din Fotbal