Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Două sportive pentru o medalieSportPictures.eu
01 Apr 2014

Două sportive pentru o medalie

Desfăşurată în weekendul 29-30 martie la Sarajevo, Cupa Europei de judo pentru seniori a reunit la start 272 de judoka, 193 de seniori si 79 de senioare, ţara noastră având două reprezentante pe tatami, Maria Paraschiv la categoria -72 de kilograme şi Alexandra Stan la +78 de kilograme.

Sportiva noastră de la categoria +78 kilograme, nu a avut nevoie decât de două dispute pentru a cuceri medalia de bronz a  probei, datorită culoarelor favorabile de pe tabloul de luptă; astfel în grupa B, Alexandra a pierdut meciul disputat în compania englezoaicei Ashley Fleming, pentru ca în recalificări să câştige întâlnirea cu Jelena Arnautovic (Bosnia-Herzegovina), cucerind medalia de bronz .

La categoria imediat inferioară, -78 de kilograme, Maria Paraschiv a pierdut primul meci din grupa D în compania slovenei Klara Apotekar, pentru ca în recalificări să fie învinsă şi de croata Andela Telesmanic, ocupând în final locul 7 la categoria sa.

 

Alte știri din Judo