Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Două sferturi şi un rezultat puţin scontatSportPictures.eu
06 Mar 2014

Două sferturi şi un rezultat puţin scontat

Astăzi, 6 martie, au continuat la Ploieşti întrecerile din cadrul turneului Cupei Romăniei la handbal masculin, fiind programate meciurile din sferturile de finală. Programul zilei a fost urmatorul:

Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău – Dinamo (ora 14.00, Sala Olimpia – Digi Sport 2)
Steaua – CSM Bucureşti (ora 16.00, Sala Olimpia – Digi Sport 2)
HCM Constanţa – Potaissa Turda (ora 18.00, Sala Olimpia – Digi Sport 2)
HC Vaslui – HCM Minaur Baia Mare (ora 20.00, Sala Olimpia – Digi Sport 3)

În primul meci, Ştiinţa Dedeman Bacău, locul 3 în Liga Naţională a învins categoric pe Dinamo Bucureşti, locul 5 în aceeaşi competiţie, băcăuanii evoluând uneori entuziasmant, scorul final fiind 37-27, la pauză 19-15.

Surprinzător, Dinamo a început mai bine şi a condus chiar la 4 goluri, însă handbaliştii din Bacău au revenit în joc şi au egalat la 13 în minutul 23, apoi s-au desprins până la pauză, terminând prima repriză cu 19-15. În partea a doua, Ştiinţa a mizat pe cartea contraatacului şi aceasta a funcţionat perfect, diferenţa dintre ei şi adversari ajungând şi la 14 goluri. Pe finalul meciului relaxarea s-a facut simţită in tabăra moldovenilor, astfel că s-a terminat ,,doar’’ 37-27 pentru vicecampioni, care merg în semifinale cu un moral excelent dupa această confortabilă victorie.

Cum această competiţie este rezervată surprizelor, meciul doi nu a facut excepţie de la regulă, Steaua Bucureşti, locul 7 în Liga Naţională, pierzând surprinzător în faţa penultimei clasate, CSM Bucureşti.

Se pare că perioada petrecută la Steaua de catre antrenorul CSM-ului, sârbul Bozo Rudici, i-a folosit acestuia, pentru că tactica folosită împotriva fostei sale echipe a dat roade, outsiderii conducând pe toată durata partidei, uneori şi la 5 goluri diferenţă, 15-10 şi 18-13. Steliştii nu au avut antidotul la ei, nereuşind decât să se apropie o dată la un singur gol, 8-9 în prima repriză, finalul consemnând victoria CSM-ului din Bucureşti cu scorul de 31-28, la pauză 16-12.

Dupa o zi de pauză prima semifinală va pune faţă în faţă câştigătoarele acestor două partide, Ştiinţa Dedeman Bacău întâlnind surprinzătoarea CSM Bucureşti.

Alte știri din Handbal