Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Două pugiliste în finale europeneAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
06 Iun 2014

Două pugiliste în finale europene

Astăzi a avut loc gala semifinală la Campionatele Europene de box feminin, care se desfășoară la Sala Polivalentă din București. La categoria de greutate 48 de kilograme, Steluța Duță a învins-o clar, la puncte, pe Anne Marie Stark, din Germania. Steluța, cu două titluri continentale la activ, va lupta în finală cu bulgăroaica Sevda Asenova, pe care în 2007 a făcut-o KO în finala europeană, după doar 15 secunde de box.

O altă finalistă a noastră este florina Marinela Radu, la categoria de greutate 81 de kilograme, care a trecut de croata Anamarija Marsic și va disputa finala pentru aur în compania Liliei Durnieva, din Ucraina. 

Cristiana Stancu, la 69 de kilograme, a pierdut la puncte în semifinale contra azerei Elena Vistropova, iar Simona Sitar, la 64 de kilogarme, a fost învinsă prin KO tehnic de englezoaica Nastha Jones.

În fine, dar nu în sfârșit, la categoria grea, plus 81 de kilograme, Luminița Turcin a avut o decizie defavorabilă din partea completului de arbitri, în semifinala cu Flavia Severin, din Italia.

Totalul nostru până acum este de minimum două medalii de argint și trei de bronz.

Gala finalelor debutează mâine, cu începere de la ora 14.00. 

Alte știri din Box