Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Două partide cu porțile închise în Europa pentru SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Feb 2015

Două partide cu porțile închise în Europa pentru Steaua

Comisia de Disciplina a UEFA a sancționat clubul Steaua pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele UEFA Europa League din sezonul 2014-2015.

Astfel, Campioana României va disputa următoarele două partide de pe teren propriu din cupele europene cu porțile închise, iar clubul a fost amendat cu suma de 20.000 de euro. Motivul pentru care a fost luată această decizie este acela că spectatorii au folosit lasere, au aruncat torțe și au afișat un banner cu tentă rasistă în timpul jocului cu Dinamo Kiev, abateri prevăzute de articolele 14 și 16-2 (literele c și d) din Regulamentul Disciplinar al UEFA.

În conformitate cu această decizie, singurele persoane cărora le va fi permis accesul la jocurile respective sunt următoarele:

- 75 de persoane din delegațiile celor două cluburi, inclusiv jucătorii

- jurnaliștii acreditați, cu condiția ca acreditările să fie nominale și însoțite de o copie a actului de identitate, iar lista acestora să fie trimisă către UEFA cu cel târziu 24 de ore înainte de începerea partidei.

- forțele de ordine și firma de securitate

- personalul administrativ al stadionului

- maxim 75 de angajați UEFA sau parteneri ai UEFA

Steaua va ataca decizia cu apel.

 

sursa: steauafc.com

Alte știri din Fotbal