Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Două modificări în manualul SuperLigii CEC Bank 2015Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Feb 2015

Două modificări în manualul SuperLigii CEC Bank 2015

Colegiul Director al FRR, intrunit pe 4 februarie 2015, a analizat solicitarea Comisiei Centrale de Arbitri, hotarand, ca urmare a acestei evaluari, modificarile de mai jos in manualul SuperLigii CEC Bank 2015:

Sectiunea 6.2

“Acordul de participare in competitie inseamna automat ca, cluburile participante in SuperLiga CEC Bank 2015 sunt de acord sa fie conduse de arbitri romani tot sezonul. Acestia vor fi remunerati pentru serviciile prestate cu 48 de ore inaintea meciului, direct in conturile personale. Cluburile care vor refuza delegarea arbitrilor romani pot solicita delegarea unor brigazi de arbitri straini pentru tot sezonul competitional sau punctual pentru o anumita partida, exceptand finala mica si finala mare a competitiei. Cluburile pot solicita delegarea arbitrilor straini numai pentru meciurile programate pe teren propriu. Nivelul arbitrilor straini va fi obligatoriu de Panel (clasificare) 1 sau 2 World Rugby. Solicitarea prezentei arbitrilor straini va fi facuta cu 15 zile calendaristice inaintea datei de desfasurare a meciului, aceasta intrand in competenta FRR. Costurile vor fi suportate integral de clubul solicitant.”

Sectiunea 7

“Recomandam sportivilor sa poarte proteze dentare pe toata durata jocurilor oficiale si amicale.”

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby