Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Două medalii la UniversiadăAFP / Mediafax Foto
28 Aug 2017

Două medalii la Universiadă

România a cucerit două medalii la Universiada de vară din Taiwan, în cadrul concursului de atletism. La proba de aruncarea discului, Alin Firfirică a cucerit medalia de argint, cu un rezultat de 61,13 metri.

De asemenea, ștafeta feminină de 4x400 metri alcătuită din Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor, a cucerit medaliile de bronz. Inițial echipa României a ocupat locul patru, dar a făcut contestație și echipa Ucrainei, aflată pe locul al doilea, a fost descalificată.

Tricolorele au fost cronometrate cu timpul de 3:34.16, fiind devansate de Polonia, 3:26.75, și Mexic, 3:33.98.

România a ajuns la un bilanț de trei medalii de aur, două de argint și cinci de bronz, cucerind până acum la Taipei medalii la gimnastică artistică și atletism.

 

Două medalii de aur au fost cucerite de gimnasta Larisa Iordache, la individual compus și la sol, o altă medalie de aur a fost adjudecată de atleta Alina Rotaru, la săritura în lungime, argintul a fost obținut de atletul Nicolae Alexandru Soare, în proba de 10.000 m, și de Alin Firfirică la aruncarea discului, iar medaliile de bronz au fost câștigate de gimnaștii Larisa Iordache (bârnă), Andrei Muntean (sărituri), atleții Andrei Gag (aruncarea greutății) și Bianca Răzor (400 m) și ștafeta feminină de 4x400 m (Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor).

Alte știri din Atletism