Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Canotaj
Două medalii de bronz pentru România la EuropeneStefan Racila / Mediafax Foto
31 Mai 2015

Două medalii de bronz pentru România la Europene

România a obținut două medalii de bronz la Campionatele Europene de canotaj pentru seniori, cu ocazia finalelor desfășurate duminică pe lacul Malta de la Poznan (Polonia).

La dublu rame feminin, echipajul compus din Cristina Grigoraș și Laura Oprea s-a clasat pe poziția a a treia, cu timpul de 7:12:56, victoria revenind reprezentantelor Marii Britanii - 6:58:28, urmate de cele ale Olandei 7:04:98.

Echipajul feminin al României de opt rame cu cârmaci, compus Mădălina Bereș, Denisa Tîlvescu, Mihaela Petrila, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Irina Dorneanu, Roxana Cogianu, Andreea Boghian, Daniela Druncea, a ocupat la rândul său locul al treilea în finala de duminică, fiind cronometrat în 6:12.:99. Aurul a fost cucerit de Rusia - 6:08:06, în timp de argintul a revenit Olandei - 6:09:70.

Țara noastră a avut reprezentați și în finalele B ale Europenelor de la Poznan:
- Dublu rame masculin: Vlad Dragoș Aicoboae, Adrian Dămii - locul 2, în 6:37:73.
- Dublu vâsle feminin categorie ușoară: Ionela Livia Lehaci, Gianina Elena Beleagă - locul 2, în 7:08:70.
- Patru rame masculin: Toader Andrei Gontaru, Marius Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi Ilie Pîrghie - locul 3, în 6:00:46.
- Simplu masculin: Ioan Prundeanu — locul 6, în 7:13:56.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Canotaj