Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Două medalii de bronz la Campionatele EuropeneAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
25 Iun 2016

Două medalii de bronz la Campionatele Europene

Astăzi, la Moscova, pe apele Lacului Krilatskoe, s-au desfășurat primele finale ale Campionatelor Europene de kaiac-canoe pentru seniori.

Prima care a concurat pentru noi a fost Florentina Caminescu, la proba de kaiac simplu pe distanța de 1000 de metri, ea obținând locul al cincilea.

Florida Ciută și Iulia Țăran au cucerit apoi medalia de bronz la proba de kaiac dublu feminin, pe distanța de 1000 de metri, prima distincție a delegației noastre la regata moscovită.

Surorile Paula și Valentina Postaru au fost aproape de a cuceri și ele medalia de bronz, dar finalmente au încheiat pe 4 la canoe dublu 1000 de metri, în timp ce Iosif Chirilă și Victor Mihalachi nu au realizat încă simbioza completă, clasându-se pe locul 6 în finala de la canoe dublu masculin 1000 de metri, după ce au fost în medalii aproape trei sferturi din traseu.

A doua medalie pentru România a fost obținută în proba de canoe 4, pe distanța de 1000 de metri. Echipajul compus din Iosif Chirilă, Adi Grozuță, Petre Condrat și Cosmin Simion, au ajuns la finiș pe locul al treilea, după ambarcațiunile din Rusia și Ucraina.

Alte știri din Kaiac-canoe