Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Două medalii de aur și două de argint pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj pentru TineretStefan Racila / Mediafax Foto
23 Iul 2017

Două medalii de aur și două de argint pentru România la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret

România a cucerit două medalii de aur și două de argint la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret din Plovdiv - Bulgaria. Echipajele românești au urcat, astăzi, de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

La dublu rame masculin, Mihăiță-Vasile Țigănescu și Cosmin Pascari au câștigat medalia de aur. O a doua echipă care a concurat din partea României și a reușit să câștige medalia de aur, este cea formată din Ionela-Livia Lehaci și Gianina-Elena Beleaga, în proba dublu vâsle categoria ușoară feminin.

Medalia de argint a revenit echipajului ce a concurat, tot astăzi, în proba opt masculin (Cristian Ivascu, Constantin Adam, Alexandru-Cosmin Macovei, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Gheorghe-Robert Dedu, Ciprian Tudosa și Adrian Munteanu).

Echipajul României în proba patru rame feminin, format din Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Beatrice-Madalina Parfenie și Roxana Parascanu, a obținut, sâmbătă, o altă medalie de argint.

 

sursa: frcanotaj.ro

Alte știri din Juniori