Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Două medalii asigurate la Campionatele Mondiale de junioriCiprian Sterian / Mediafax Foto
06 Dec 2016

Două medalii asigurate la Campionatele Mondiale de juniori

Delegația României și-a asigurat două medalii la Campionatele Mondiale de tenis de masă pentru juniori, care se desfășoară la Cape Town, în Africa de Sud.  

La simplu feminin, Adina Diaconu a trecut în sferturile de finală de Youjin Kim, din Coreea de Sud, cu scorul de 4-0 (11-7, 11-5, 11-8,11-7). Sportiva noastră și-a asigurat, prin accederea în careul de ași, minimum medalia de bronz. În semifinale, ea va încrucișa paleta cu Mak Tze Wing, din Hong Kong.

La dublu feminin, tandemul Adina Diaconu/Andreea Dragoman a trecut dramatic în semifinale, de perechea Liu Qui/Wong Chi Yu, din Hong Kong, cu scorul de 4-3 (14-16, 6-11, 11-9, 11-8, 6-11, 13-11, 11-8). Fetele noastre au asigurată medalia de argint, dar vor lupta pentru aur în finala cu Hayata Hina și Kato Myu, din Japonia.

Româncele sunt singurele jucătoare neasiatice calificate în cvartetul de ași al probelor de simplu și dublu feminin la Cape Town.

Alte știri din Tenis de masă