Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Două înfrângeri la debutul în Golden LeagueMarian Burlacu / SportPictures.eu
02 Iun 2021

Două înfrângeri la debutul în Golden League

Săptămâna aceasta naționala de volei masculin a României evoluează în Ucraina în cadrul grupei B a Golden League cu noul său selecționer, Sergiu Stancu la cârmă. Din păcate, după campania ratată din calificările Campionatului European, naționala României nu a putut să se revanșeze în fața suporterilor în primele două partide din Golden League.

Repartizată în aceeași grupă cu Ucraina și Slovacia – a patra componentă a seriei, Olanda, a primit invitație din partea Federației Internaționale de Volei pentru a participa în Volleyball Nations League (VNL) – echipa noastră ar trebui să câștige grupa pentru a fi sigură de calificarea la turneul Final Four, care va fi organizat în Belgia, în perioada 18-20 iunie și la el vor merge câștigătoarele celor trei grupe, plus cea mai bună echipă de pe locul secund, dacă belgienii își câștigă seria lor.

Ambele turnee ale grupei noastre au loc în localitatea ucraineană Zaporojie, tricolorii debutând ieri contra selecționatei țării gazdă, meci în care au cedat cu 1:3, iar astăzi au pierdut la limită, 2:3, contra Slovaciei. Astfel, șansele de câștigare a grupei sunt minime, însă băieții vor juca „all-in” partidele rămase, vineri, 4 iunie cu Ucraina și sâmbătă, 5 iunie contra Slovaciei.

Programul grupei B din Golden League este următorul:

Marți, 1 iunie

Ucraina – România  3:1 (22:25, 34:32, 25:23, 25:19)

Miercuri, 2 iunie

România – Slovacia   2:3 (29:27, 21:25, 25:22, 24:26, 12:15)

Joi, 3 iunie

Slovacia – Ucraina

Vineri, 4 iunie

România – Ucraina

Sâmbătă, 5 iunie

Slovacia – România

Duminică, 6 iunie

Ucraina – Slovacia

Alte știri din Volei