Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Două înfrângeri la Mondialul mixt de curlingAFP / Mediafax Foto
25 Apr 2014

Două înfrângeri la Mondialul mixt de curling

Echipa națională de curling mixt a României se află în aceste zile la Dumfries, în Scoția, unde se desfășoară Campionatul Mondial mixt de curling. Debutul sportivilor noștri a fost ceva mai timid. Ei au fost învinși de Cehia, cu 14-2, după care au pierdut la o diferență rezonabilă în fața Japoniei, cu 10-6.

Organizatorii au operat o modificare în programul zilei a treia de competiție. Astfel, sâmbătă, 26 aprilie, vom avea două partide. Mai întâi vom juca împotriva Elveției, la ora 16.30, după care alcătuirea noastră va mai intra pe gheață și în sesiunea de seară când, de la ora 23.00, jucăm cu Polonia.

Echipa noastră este formată din Diana Butucea și Allen Coliban. În seria noastră preliminară se află 8 formații, din care primele trei se califică mai departe. Deocamdată doar Cehia și Japonia au câte două succese, în timp ce alte patru echipe, Australia, Olanda, Polonia și Elveția, au acumulat câte un punct. Noi și Slovacia împărțim ultima poziție, cu zero puncte în clasament.

Cei doi jucători din componența unei echipe de curling mixt au la dispoziție câte trei lansări pe repriză, dar și posibilitatea de a așeza o piatră în baza casă. Un meci de curling mixt are durata de 8 reprize sau maximum 46 de minute.

Alte știri din Sporturi de iarnă