Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Două finale și un record național în această dimineață pentru Robert GlințăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Oct 2016

Două finale și un record național în această dimineață pentru Robert Glință

Robert Glință a reușit iarăși o evoluție excepțională în sesiunea matinală a zilei a doua, la etapa de Cupă Mondială de la Tokyo. Înotătorul nostru, pregătit de către antrenorul Adrian Gherghel, s-a calificat în ambele finale ale probelor la care a luat startul.

La 50 metri spate, Glință a doborât recordul național, stabilind o nouă performanță cu 23:92. Timpul său de acreditare pentru finală este al cincilea. La proba de 200 metri spate, el a mers sub timpul pe care îl realizase în urmă cu un an, oprind cronometrele la 1:54:75. Robert Glință este în finală și la 200 metri spate, cu al șaptelea timp. 

Sesiunea de după-amiază va fi din nou un maraton pentru Glință, care la 11.42 va înota la 50 metri spate, după care, la ora 12.41, va reveni în bazin pentru finala de la 200 spate.

Robert Glință a bifat și ieri o finală la Tokyo, cea de 100 metri spate, unde s-a clasat pe locul 6, cu un nou record național de 50:72. Competiția de la Tokyo are loc în bazin cu o lungime de 25 de metri.

Alte știri din Natație