Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
Două competiții în aceeași perioadă pentru boxeriSebastian Sascau / Mediafax Foto
01 Aug 2014

Două competiții în aceeași perioadă pentru boxeri

Federația Română de Box a programat Campionatele Naționale pentru seniori la Piatra Neamț, în perioada 7-17 august. Coincidența face ca exact în același interval de timp, la Sofia, în Bulgaria, să se afle pe agendă și Campionatele Uniunii Europene, competiție foarte tare care reunește la start 30 de țări membre ale Uniunii Europene sau care au semnat acordul de asociere. Dintre acestea doar România va absenta, în spatele acestei decizii fiind, din câte se pare, și rațiuni financiare.

Tradiționalul concurs Centura de Aur, care a fost resuscitat anul trecut la Constanța, se află și el sub semnul întrebării deoarece până la momentul actual nu există un sponsor principal care să își asume cheltuielile legate de organizare.

Vestea bună, referitoare la Campionatele Naționale, este că acestea pot fi o rampă de lansare către World Series Boxing, o competiție pe echipe, desfășurată după regulile profesioniste, dar deschisă pugiliștilor amatori. 

Alte știri din Box