Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dorin Rotariu, pasă de gol pentru BruggeRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mai 2017

Dorin Rotariu, pasă de gol pentru Brugge

Etapa a șaptea a play-off-ului campionatului belgian a început cu meciul dintre Charleroi și FC Brugge. Oaspeții, campioni en-titre, s-au impus cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis de către columbianul Izquierdo, cel care, de altfel, a marcat toate golurile echipei oaspete. În minutul 45, chiar înainte de pauză, Izquierdo a primit o pasă excelentă de la Dorin Rotariu, pe care a transformat-o în gol.

Gazdele au egalat, în minutul 47, la o fază cum rar se vede pe un teren de fotbal. Tânărul portar american Horváth, titularizat în acest meci deosebit de important, a ieșit în întâmpinare și a prins balonul. Crezând apoi că s-a acordat ofsaid, a pus mingea jos, lăsând-o liberă. Pollet, atacantul lui Charleroi, a venit din spate și a marcat nestingherit.

Același Horváth avea să își treacă în cont și o pasă de gol, spre final, când a degajat lung și l-a pus pe Izquierdo în situație de unu contra unu cu goal-keeper-ul advers.

În minutul 80, Rotariu a fost înlocuit din teren cu veteranul de 40 de ani, Simmons, care în acest meci a fost rezervă. Brugge are acum 41 de puncte, cu unul mai puțin decât Anderlecht, care mai are însă de jucat un meci, duminică.

Alte știri din Fotbal