Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Doi specialiști români în comisiile olimpice internaționaleMarius Dumbraveanu / Mediafax Foto
13 Aug 2014

Doi specialiști români în comisiile olimpice internaționale

Laura Carlescu Badea, director al Academiei Olimpice Romane (AOR) si consilier al lui Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), si Florin Misca, secretar general adjunct al COSR, au fost alesi sa faca parte din doua comisii lucrative ale Asociatiei Comitetelor Olimpice Europene (EOC).

Florin Misca a fost ales in Comisia EOC pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) - comisie care coordoneaza si monitorizeaza toate editiile FOTE (iarna si vara), iar Laura Carlescu Badea a fost aleasa in Comisia EOC pentru Cultura si Traditie Olimpica - comisie care coordonează programele de educatie si cultura olimpica derulate de EOC cu ocazia tuturor evenimentelor sportive din Europa care se organizeaza sub egida EOC.

Profesionalismul specialistilor COSR a fost recunoscut astfel inca o data pe plan international si se aduga reusitei lui Octavian Morariu, membru in Comitetul Executiv al EOC, ulterior ales membru al Comitetului International Olimpic (CIO), unde activeaza ca membru in doua comisii CIO: Comisia pentru Programul Olimpic si Comisia de Relatii Internationale, mentioneaza Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

sursa: cosr.ro

Alte știri din