Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Divizia MMA - Drumul spre Las Vegas trece prin Braşov
01 Apr 2016

Divizia MMA - Drumul spre Las Vegas trece prin Braşov

„Divizia MMA - Drumul spre Las Vegas” este un concept destinat practicanţilor amatori de arte marţiale mixte. Competiţia, care are programate 3 etape preliminare, se va încheia la finele lunii mai 2016 iar câştigătorii fiecărei categorii vor reprezenta România la Campionatul Mondial de MMA programat în iulie la Las Vegas.

Ediţia din 2016 va fi cea de a treia a Campionatului Mondial de arte marţiale mixte. În 2014, luptătorii români au participat la 7 categorii de greutate iar în 2015 la una singură. Cea mai bună performanţă îi aparţine româno-italianului Nicolo Bonati, medaliat cu argint în 2014 la categoria grea.  

Prima etapă de calificare pentru turneul final de la Vegas s-a consumat la începutul lunii martie la Bucureşti, astfel că pe 11 aprilie, sala Dumitru Popescu Colibaşi din Braşov va fi gazda celei de a doua etape.  Evenimentul, organizat de această dată de clubul braşovean Ares Dojo DM şi de Korona Sport Center în colaborare cu Federaţia de Arte Marţiale Mixte MMA din România, va fi televizat în direct de Sport.ro.  

Gala de la Braşov, intitulată „Divizia MMA – Drumul spre Las Vegas”, va fi alcatuită din 9 meciuri ale căror rezultate vor conta în calificările pentru compeţitia mondială de MMA, plus alte 3 superfight-uri. Toate cele 12 meciuri sunt programate pe durata a 3 reprize de câte 3 minute şi se vor desfăşura conform regulamentelor internaţionale destinate sportivilor amatori.

Alte știri din Arte marțiale