Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Divizia A1: Alba-Blaj, campioană în premierăMircea Rosca / SportPictures.eu
27 Apr 2015

Divizia A1: Alba-Blaj, campioană în premieră

CS Volei Alba-Blaj a câștigat cel de-al treilea meci contra celor de la CSM Târgoviște cu scorul de 3:1 (24:26, 25:17, 25:16, 25:21) și a pus capăt finalei Diviziei A feminin. Blăjencele, promovate în urmă cu trei sezoane în prima divizie valorică, au obținut titlul de campioane naționale în minim de meciuri.

După ce s-au impus în ambele meciuri pe terenul adversarelor lor, aflate și ele în premieră în finala campionatului, în meciul din sala Timotei Cipariu elevele lui Darko Zakoc au revenit după ce au pierdut la mare luptă primul set. Apăsând pe accelerație, gazdele au trecut la cârma jocului și au dominat următoarele trei seturi spre satisfacția unui oraș cu numai 20.000 de locuitori ce are o campioană națională la jocurile pe echipe. Pe lângă tehnicianul Darko Zakoc să trecem în revistă lotul care a realizat cea mai mare performanță pentru un club cu o istorie de numai patru ani: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved, Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; Martina Utla, Jacqueline Souza, Adriana Dudnic, Adina Stanciu, Natasha Matseichyk.

În celălalt meci al zilei, în finala masculină ACS Volei Municipal Zalău a învins în meciul 3 pe CVM Tomis Constanța. Primele două partide, disputate pe malul mării, s-au încheiat cu victoria constănțenilor, astfel încât zălăuanii joacă cu sabia lui Damocles deasupra capului cele două partide programate pe teren propriu. Primul hop l-au trecut, învingând categoric cu 3:0 (25:20, 26:24, 25:21) și pornesc ca favoriți și în partida programată mâine începând cu ora 19 și transmisă de canalul Digi Sport.

Alte știri din Volei