Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Distribuție de excepție a experților Eurosport pentru Beijing 2022
21 Ian 2022

Distribuție de excepție a experților Eurosport pentru Beijing 2022

Eurosport, Gazda Jocurilor Olimpice în Europa*, își dezvăluie cea mai extinsă distribuție de experți care vor fi prezenți alături de fani pe durata Jocurilor Olimpice Beijing 2022.

Team Eurosport conține 107 experți ai sporturilor de iarnă și prezentatori care împreună au câștigat 80 de medalii olimpice, dintre care 26 de aur, și au la activ 215 participări la Jocurile Olimpice. Experții vor oferi o perspectivă unică asupra competiției milioanelor de fani din Europa pe canalele Eurosport, aplicația Eurosport și Eurosport Player.


Lista de experți îi conține, printre alții, pe:

  • Cvintuplul campion olimpic la biatlon, Martin Fourcade (Franța / Internațional)

  • Cvadruplul campion olimpic la bob, Kevin Kuske (Germania)

  • Tripla campioană olimpică la patinaj viteză, Anni Friesinger-Postma (Germania)

  • Dubla campioană olimpică la schi fond, Justyna Kowalczyk (Polonia)

  • Hocheistul medaliat cu aur la Torino 2006 și legenda NHL, Henrik Lundqvist (Suedia)

Alături de ei vor fi și alte personalități precum medaliatul cu aur la schi alpin în proba de slalom de la PyeongChang 2018, André Myhrer (Suedia), campioana olimpică la slalom uriaș, Viktoria Rebensburg (Germania) și patinatoarea medaliată cu aur la Salt Lake City 2002, Marina Anissina (France). Astfel, Eurosport va fi destinația perfectă pentru fanii sporturilor de iarnă, care vor putea urmări o ediție inovatoare și entuziasmantă a Jocurilor Olimpice.

Echipa de experți Eurosport va fi prezentă în trei locații de la Jocurile Olimpice – la Beijing, Yanqing, și Zhangjiakou – dar și în studiourile Eurosport, de unde vor produce analize complete cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Fiecare unghi al competițiilor va fi acoperit de Eurosport.

Scott Young, Senior Vice President, Content and Production, Discovery Sports, a declarat: „Cu un total de 80 de medalii olimpice câștigate, echipa noastră de staruri din sport și de experți de la Beijing 2022 arată ca un Hall of Fame al sporturilor de iarnă. Aceasta este cea mai titrată echipă pe care am avut-o vreodată la o competiție sportivă.

Cei care vor urmări Jocurile Olimpice de Iarnă la Eurosport și în aplicația Eurosport vor avea acces la o expertiză fără precedent care va fi pe placul tuturor, până și celor mai mari fani ai sporturilor de iarnă.

În urmă cu șase luni, la Tokyo 2020, Eurosport și platformele noastre digitale au transformat felul în care se scriu poveștile de la cele mai mari evenimente sportive, iar la Beijing 2022 continuăm să explorăm limitele a ceea ce este posibil, cu Team Eurosport în frunte. Distribuția noastră extraordinară de experți nu numai că va aduce analize și cunoștințe de primă mână, dar va oferi și o perspectivă pe care o pot relata numai foștii sportivi care au trecut prin experiența olimpică și au câștigat cele mai importante evenimente sportive din lume.

Mai sunt numai două săptămâni până la Ceremonia de Deschidere, iar noi suntem foarte entuziasmați să vedem ce ne va oferi Beijing 2022. Team Eurosport va face ca privitorii să aibă parte de cea mai bună experiență posibilă.”

Alte nume sunt așteptate să fie adăugate distribuției de experți Eurosport înaintea Ceremoniei de Deschidere ce are loc pe 4 februarie.

Jocurile Olimpice de Iarnă Beijing 2022 vor fi transmise pe canalele Eurosport și aplicația Eurosport în peste 50 de țări din Europa*.

*Cu excepția Rusiei

 

În fotografie – rândul din spate (de la stânga la dreapta): Tom Stiansen (schi alpin), Norvegia; Katarzyna Wozniak (patinaj viteză), Polonia; Kjetil Strandbraten (sărituri cu schiurile), Norvegia; Peter Forsberg (hochei pe gheață), Suedia; Justyna Kowalczyk (schi fond), Polonia; Fulvio Valbusa (schi fond), Italia; Martin Fourcade (biatlon), Franța; Martin Schmitt (sărituri cu schiurile), Germania; Billy Morgan (snowboarding), Regatul Unit.

Rândul din față (de la stânga la dreapta): Anniina Rajahuhta (hochei pe gheață), Finlanda; Marina Anissina (patinaj artistic), Franța; Radzi Chinyanganya (prezentator), Internațional; Orla Chennaoui (prezentatoare), Internațional; Teemu Selanne (hochei pe gheață), Finlanda; Jean-Pierre Vidal (schi alpin), Franțe; Reshmin Chowdhury (prezentator), Internațional; Kimmo Timonen (hochei pe gheață), Finlanda; Amy Williams (Skeleton), Regatul Unit.

Alte știri din Sporturi de iarnă