Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dinamoviștii revin în careul europeanBogdan Iordache / Mediafax Foto
20 Apr 2014

Dinamoviștii revin în careul european

Dinamo câștigă un meci important în lupta pentru locul 4, disputat împotriva ocupantei la zi a locului secund și una dintre finalistele Cupei României. Astra a venit în București după o semifinală de cupă care le-a drenat adrenalina și care le-a lăsat jucătorilor un număr redus de grade de libertate.

Cei mai ofensivi jucători ai echipei în prima parte a meciului a fost un fundaș, Papp, și vârful Yazalde. Papp a avut în minutul 21 un gol anulat pe motiv de fault în atac și treptat Dinamo preia conducerea ostilităților. Țucudean s-a dovedit a fi în mare formă și încheie prima repriză cu o ratare mare, mingea lobată de el căzând pe plasa de deasupra porții lui Dani Coma. La reluare, în minutul 47, același Țucudean țintuiește fundașii Astrei în careul oaspeților și centrează perfect pentru voleul lui Ionuț Șerban, aflat la prima sa reușită la Dinamo. Tot Țucudean încearcă o execuție pretențioasă, pe spate, dar golul nu este prietenul său astăzi. Cel care duce scorul la 2-0 este Rotariu în minutul 86, intrat fiind cu 12 minute înainte.

Dinamo – Astra 2-0 (0-0) și Dinamo revine pe locul 4, în timp ce Astra rămâne la 6 puncte în spatele liderului.

 

Dinamo București (antrenor Flavius Stoican): Bălgrădean - Rus, Durimel, Dr. Grigore, Grecu (min. 43 Boubacar) - Bărboianu, Elton (min. 74 Rotariu) - V. Lazăr (min. 89 Ad. Popa II), I. Şerban, C. Matei - Țucudean

Alte rezerve: Naumovski, Buia, Bilinski, Velici

Astra Giurgiu (antrenor Florin Marin): D. Coman - Enache, Papp, V. Găman (min. 68 Bukari), Junior Morais - Yahaya, Laban - Yoda (min. 46 Ben Youssef), Budescu, William de Amorim - Yazalde (min. 46 Alibec)

Alte rezerve: Lung Jr., Seto, M. Cristescu, Şt. Popescu

Alte știri din Fotbal