Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Dinamo și CSM București, laureatele Supercupei României 2019Dan Potor / SportPictures.eu
25 Aug 2019

Dinamo și CSM București, laureatele Supercupei României 2019

În sala ”Dumitru Popescu Colibași” din Brașov s-au disputat astăzi meciurile Supercupei României la handbal masculin și feminin.

Ziua a fost deschisă de confruntarea echipelor masculine, campioana Dinamo București reușind să se impună în fața deținătoarei Cupei României SCM Politehnica Timișoara cu scorul de 26:24 (13:10).

Alb-roșiii au controlat partida și s-au aflat în majoritatea timpului în avantaj pe tabelă cu 2-3 goluri, diferența maximă de 5 goluri înregistrându-se în minutul 48, 22:17, moment în care au redus turația și le-au permis bănățenilor să reducă din diferență până la ultima sirenă.

Alouini a fost cel mai bun marcator al campionilor cu 7 goluri, fiind secondat de Kuduz cu 6, Gavriloaia și Bannour cu câte 4, în timp ce pentru timișoreni Marijanovic a punctat de 9 ori pe tabelă, iar Dragas de 7 ori. MVP-ul finalei a fost desemnat dinamovistul Gavriloaia.

În disputa feminină, CSM București a început cu dreptul acest sezon și și-a luat revanșa în fața campioanei SCM Rm. Vâlcea pentru înfrângerea din ediția anterioară a Supercupei și pentru titlul pierdut printre degete. Elevele lui Tomas Ryde s-au impus cu 29:23 (16:14) fără a beneficia de aportul Cristinei Neagu, cea mai bună jucătoare din lotul ”tigroaicelor” susținându-și coechipierele din tribună.

Singurul element care a umbrit bucuria victoriei a fost accidentarea Norei Mork în startul reprizei secunde, una care sperăm să nu o împiedice pe norvegiancă să contribuie la startul sezonului programat săptămâna viitoare.

Crina Pintea a fost declarată MVP-ul partidei și a înscris 6 goluri, Lekic a contribuit cu 5 goluri, iar Mork 4, în timp ce pentru vâlcence Liscevic a marcat de 5 ori, Elghaoui, Glibko și Gonzalez înscriind fiecare câte 4 goluri.

Alte știri din Handbal