Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Dinamo se impune în primul meci din play-offSportPictures.eu
25 Apr 2014

Dinamo se impune în primul meci din play-off

Dinamo s-a impus joi 24 aprilie cu scorul de 31-29, la pauză 19-10, în faţa echipei Potaissa Turda, în primul meci din seria "cel mai bun din trei jocuri" a play-off-ului Ligii Naţionale de handbal masculin, la capătul unui joc cu reprize diametral opuse.

Prima parte a însemnat un galop de sănătate pentru Dinamo, care a surclasat Potaissa la toate capitolele, detaşându-se pe tabelă cu lejeritate şi punctând ori de cite ori a avut ocazia, astfel că la pauză scorul arăta un 19-10 ce părea liniştitor pentru gazde.

În repriza secundă, Potaissa a reintrat în meci, organizând o apărare avansată şi jucând mult mai agresiv, ceea ce a început să aibă efect şi pe tabelă. In minutul 50, Dinamo mai avea doar două goluri avans, 25-23, astfel că finalul a fost unul cu suspans. Cu un om în plus si în atac, handbaliştii din Turda nu au ştiut să profite şi s-au văzut din nou conduşi la 5 goluri, scor 29-24, dar nu au abandonat. In ultimul minut, la 30-27 pentru Dinamo, oaspeţii au reuşit două goluri în 13 secunde şi mai era timp pentru o egalare miraculoasă. Dinamo a strâns rândurile şi a finalizat însă ultimul atac, astfel că s-a terminat 31-29, avantaj important, dar care poate fi uşor anulat  în contextul în care următoarele două meciuri se vor desfăşura pe terenul Potaissei.

Primul joc se va disputa luni, 28 aprilie, de la ora 18:00, iar dacă bucureştenii nu reuşesc să răstoarne calculele hârtiei, mai urmează un "decisiv" în următoarea zi.

Alte știri din Handbal