Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Dinamo se impune in Cupa Romaniei in fata TomitanilorSorin Danielciuc / SportPictures.eu
26 Sep 2020

Dinamo se impune in Cupa Romaniei in fata Tomitanilor

Pe stadionul Mihai Naca din Constanța, a avut loc astăzi meciul din etapa a doua a Cupei României, Grupa B, dintre ACS Tomitanii și CS Dinamo. Întalnirea, în premieră în această competiție, a fost câștigată de către “alb-roșii”, cu 34-14.

Bucurestenii au deschis scorul rapid, in minutul 2, prin aripa Marian Ispir, Tudorel Bratu a transformat si partida incepea de la scorul de 7 la 0 pentru Dinamo. Patru minute mai tarziu, atacurile ros-albilor au dus la o noua incercare prin georgianul Bakhva Kobakhidze, Bratu a transformat din pozitie centrala si scorul a devenit 14-0. Pana la pauza, ambele echipe au fost sanctionate cu cartonase galbene, Johan Van Heerden pentru Dinamo si Atele Moa pentru Tomitanii au fost eliminati temporar. Dinamo a continuat presiunea si dupa un mol de margine, care a ajuns pana in terenul de tinta, echipa antrenata de Cosmin Ratiu a fost rasplatita cu un eseu de penalizare, iar constanteanul Alexandru Birsan a primit si el galben. Scorul pauzei a fost 21 la 0 pentru buldogi.

Primele 10 minute din repriza secunda au consemnat doua lovituri de pedeapsa transformate de Bratu, astfel ca tabela a ajuns la Dinamo 27, Tomitanii 0. Minutul 64 a adus primul eseu pentru Tomitanii, numarul 8, Vaqa Etonia fiind autorul. Dragos Burlacu a transformat. Doua minute mai tarziu, un nou cartonaș galben, pentru Ciprian Lucaci pentru mai multe greseli comise de constanteni in gramada ordonata. Fostul capitan al Farului Constanta, Daniel Carpo a adus al patrulea eseu al dinamovistilor in minutul 68. Bratu transforma si mareste din nou ecartul. Echipa de la malul marii a redus din diferenta prin mijlocasul la gramada Madalin Mihalache, Burlacu a transformat si a stabilit scorul final, 34 la 14 pentru Dinamo.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby