Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dinamo se desparte de Penedo si CooperRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Dec 2018

Dinamo se desparte de Penedo si Cooper

FC Dinamo București și portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani) au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

La Dinamo din 4 iulie 2016, Jaime Penedo a câștigat Cupa Ligii, anul trecut, în tricoul alb-roșu, fiind unul dintre cei mai buni portari străini din istoria echipei din Ștefan cel Mare.
Un profesionist incontestabil, atașat de culorile clubului, Jaime Penedo a impresionat suflarea dinamovistă și fotbalul românesc prin paradele sale și prin spiritul său de echipă demonstrat pe toate stadioanele.

"Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulțumesc clubului, colegilor, antrenorilor și suporterilor dinamoviști pentru această perioadă minunată din viața mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!", a declarat Penedo pentru www.fcdinamo.ro.

De asemenea, FC Dinamo București a anunțat că s-a ajuns la un acord și cu mijlocașul panamez Armando Cooper pentru încetarea raporturilor contractuale. Transferat în luna august a acestui an, Armando Cooper a adunat 11 meciuri în Liga 1 Betano și unul în Cupa României pentru Dinamo.

Alte știri din Fotbal