Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul israelian Hatem El HamidAlexandru Hojda / Mediafax Foto
09 Ian 2015

Dinamo l-a achiziţionat pe fundaşul israelian Hatem El Hamid

Fundaşul israelian Hatem El Hamid va evolua la echipa Dinamo, el fiind prezentat oficial, vineri, într-o conferinţă de presă. Hatem El Hamid are 23 de ani şi a evoluat la Maccabi Tel Aviv, Charleroi şi FC Ashdod. Acesta este al doilea transfer oficializat de Dinamo după cel al atacantului Marius Niculae.

"E o mare bucurie pentru mine să joc al Dinamo, voi face tot ce pot pentru a nu dezamăgi. Ştiu că Dinamo e un ul dintre cele două mari cluburi din România, că are mulţi suporteri. Sunt fericit să fiu aici sper să ajut echipa în îndeplinirea obiectivului", a declarat El Hamid.

Managerul general al clubului, Daniel Stanciu, l-a prezentat pe El Hamid ca fiind un jucător polivalent, care poate evolua pe trei posturi. "E un jucător arab cu paşaport israelian, un jucător polivalent, care evoluează pe trei posturi. E un jucător pe care mi l-a recomandat şi selecţionerul Israelului, care a făcut parte din lotul lărgit al naţionalei Israelului. Ne bucurăm că s-a realizat acest transfer şi sperăm să confirme. Am căzut de acord cu clubul din Israel pentru un împrumut cu opţiune de cumpărare din vară", a declarat Stanciu.

Al treilea jucător pe care îl va achiziţiona Dinamo este atacantul Gheorghe Grozav, conform managerului general Daniel Stanciu. "Ne-am înţeles cu Gicu Grozav, e un jucător la care ne-am gândit cu toţii. Îl aşteptăm să vină la club, a fost la vizita medicală. El va semna până în vară, cu opţiune de prelungire. E în litigiu la FIFA cu Terek, am chemat avocaţii, să fie totul în regulă să-l folosim din retur", a afirmat Stanciu.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Liga 1