Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Dinamo joacă o nouă finală cu Ştiinţa BacăuSportPictures.eu
06 Apr 2014

Dinamo joacă o nouă finală cu Ştiinţa Bacău

După ce Ştiinţa Bacău a trecut în doar trei meciuri de Medicina Tg. Mureş în semifinalele play-off-ului feminin la volei – Divizia A1 – astăzi, Dinamo s-a impus „acasă” în a cincea partidă, mult mai lejer decât ar fi fost „normal” pentru o miză atât de importantă:

  • Dinamo Romprest Bucureşti - CS Volei Alba-Blaj 3-0 (25-14, 25-15, 25-18)

Scorul general a devenit astfel 3-2 pentru bucureştence, după un periplu echilibrat în primele partide jucate pe Dinamo (două) şi la Alba-Blaj (două): 1-0, 1-1, 2-1, 2-2.

Finala campionatului se va disputa în zilele de 12, 13, 26, 27 şi 30 aprilie (sistemul 3 victorii din 5 jocuri) între Dinamo Romprest şi Ştiinţa Bacău, fiind o reeditare şi o posibilitate de revanşă pentru dinamoviste după finala din Cupa României de anul acesta. Bacăul poate reface eventul de anul trecut, ceea ce conduce la o luptă plină de orgolii.

Finala mică se va juca la acelaşi date între Medicina Tg. Mureş şi Volei Alba-Blaj, aceste formaţii având deja calificarea asigurată pentru cupele europene care vor începe din toamnă, performanţă valabilă şi pentru campioană şi vice-campioană.

 

Alte știri din Volei