Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Dinamo, înfrângere acasă în liga naţională de handbal masculin
07 Dec 2013

Dinamo, înfrângere acasă în liga naţională de handbal masculin

În cadrul etapei cu numărul 12 (prima din retur) la handbal masculin, Dinamo Bucureşti a pierdut pe teren propriu meciul disputat în faţa formaţiei ACS Potaissa Turda cu scorul de 27-30 (la pauza 15-14).

A fost un meci încins, decis de inspiraţia antrenorului oaspete, Horaţiu Gal, cel care l-a introdus în poartă pe Ludovic Varo, portar care avut 13 intervenţii reusite, fiind declarat omul meciului.

Cu aceasta victorie şi fără înfrângere în tur, echipa din Turda a preluat conducerea în clasamentul provizoriu al ligii naţionale şi continuă să fie surpriza de proporţii în acest sezon de handbal masculin, gândindu-ne că provine dintr-un oraş cu o populaţie sub 45.000 de locuitori, oraş care nu a mai produs un ecou pe plan sportiv de peste 50 de ani, ba mai mult, în vară formaţia din Ardeal fiind la câteva zile distanţă de neînscrierea în campionat din cauza problemelor financiare. Dacă va continua acest traseu şi va termina pe prima poziţie campionatul, va deveni cea mai mică aşezare de pe harta României care ar obţine o asemenea performanţă la handbal după 1990!

În clasament echipa din Turda conduce cu 32 de puncte, urmată de HCM Constanţa cu 29 de puncte şi Ştiinta Dedeman Bacău cu 25 de puncte (ultimele două cu un joc mai puţin disputat).

Alte știri din Handbal