Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dinamo a câștigat Cupa LigiiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Mai 2017

Dinamo a câștigat Cupa Ligii

Dinamo București s-a impus cu scorul de 2-0 (2-0) în finala Cupei Ligii, în fața celor de la ACS Poli Timișoara, într-un meci care a avut loc în această seară pe Arena Națională.

Alb-roșiii au tranșat repede lucrurile, după dubla internaționalului slovac Adam Nemec, din prima repriză. Acesta și-a demonstrat veleitățile de golgheter, înscriind în ambele cazuri din apropierea porții. Al doilea gol a venit după o reluare cu capul a aceluiași Nemec, urmărită până în vecinătatea porții, pe respingerea portarului.

Timișorenii au părut mai atenți la evitarea retrogradării, finala Cupei Ligii fiind doar un moft, ca și semifinala de Cupa Românei sacrificată cu bună știință. După cele două goluri, jocul a intrat într-un regim de liniște, în care timișorenii arareori au reușit să ajungă în careul advers, în timp ce bucureștenii s-au mulțumit cu această diferență confortabilă.

Dinamo s-a impus pe merit și este la a doua distincție a sezonului, după medalia de bronz din campionat. Dinamo a terminat sezonul, în timp ce ACS poli Timișoara continuă în play-out.    

Alte știri din Fotbal