Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Dinamo - Știința Bacău 2-3 în meciul 3 al finaleiSportPictures.eu
26 Apr 2014

Dinamo Romprest - Știința Bacău 2-3 în meciul 3 al finalei feminine de volei

Astăzi, la sala de sport din Complexul situat în Șoseaua Ștefan cel Mare din Capitală, s-a desfășurat al treilea meci din cadrul finalei campionatului național feminin de volei. Dinamo Romprest București și Știința Bacău plecau de pe poziții de egalitate, după ce își împărțiseră succesele în primele două confruntări de la Bacău.

Jocul a fost unul foarte disputat și echilibrat. Primele patru seturi s-au încheiat cu rezultate simetrice. Cele două formații au alternat la adjudecarea manșelor, coincidența făcând ca până și rezultatele parțiale să fie identice. În tie-break, formația băcăuană a fost mai stăpână pe situație și a reușit să își consolideze o marjă de patru puncte, care s-a dovedit decisivă.

Scorul final al meciului a fost Dinamo Romprest - Știința Bacău 2-3 (25-17, 21-25, 25-17, 21-25, 11-15).

Dinamovistele au pierdut deși au avut meciul în mână, atunci când au condus cu 2-1 la seturi. Partida cu numărul 4 va avea loc mâine, 27 aprilie, cu începere de la ora 12.00, la aceeași sală.  

Alte știri din Volei