Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dinamo Kiev - Steaua, arbitrat de o brigada austriaca!Bogdan Iordache / Mediafax Foto
29 Sep 2014

Dinamo Kiev - Steaua, arbitrat de o brigada austriaca!

UEFA a desemnat brigada de arbitri care vor oficia partida dintre Dinamo Kiev si Steaua, de joi, contand pentru a doua etapa din Grupa J a UEFA Europa League.

Arbitrul partidei va fi austriacul Robert Schorgenhofer, in varsta de 41 de ani, care va fi ajutat, la cele doua linii de conationalii Matthias Winsauer si Roland Brandner. Rolul celui de-al patrulea oficial ii va apartine lui Richard Huebler, in timp ce arbitri aditionali au fost desemnati Rene Eisner si Dominik Ouschan.

Delegatul UEFA este armeanul Artur Azaryan, in timp ce arbitrii vor fi supervizati de irlandezul Gerard Perry.

Schorgenhofer a mai arbitrat-o pe Steaua in doua randuri pana acum, in infrangerea de pe terenul lui Twente Enschede (scor 0-1), din saisprezecimile UEFA Europa League, in februarie 2012, precum si in victoria de pe terenul lui Dinamo Tbilisi (scor 2-0), din turul trei preliminar al UEFA Champions League, din sezonul trecut. De asemenea, acesta a fost la centru si la partida dintre Romania si Albania, de la Piatra Neamt, scor 1-1, din debutul preliminariilor pentru Euro 2012.

 

sursa: steauafc.com

Alte știri din Fotbal