Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Dinamo Bucureşti, upgrade reuşit la locul patruSportPictures.eu
12 Feb 2014

Dinamo Bucureşti, upgrade reuşit la locul patru

Zi plină în voleiul masculin din Divizia A1 pentru opt din cele unsprezece echipe ale clasamentului. Meciul formaţiei Tomis Constanţa a fost amânat, pentru ca marinarii să joace returul din cupele europene.

Iată rezultatele etapei a 18-a din Divizia A1 la volei masculin:

Universitatea Cluj - CSM Agronomia Bucureşti 3-2 (25-21, 25-17, 21-25, 24-26, 15-9)

L-am putea numi meciul studenţilor repetenţi, combatantele fiind de etape bune pe ultimele două locuri. Ambele echipe şi-au dorit victoria, dovadă stând scorul pe seturi şi din seturi. Universitarii clujeni sunt la prima victorie după şaisprezece înfrângeri la rând.

Arcada Galaţi - CSVM Zalău 0-3 (16-25, 18-25, 15-25)

Favoriţii au fost şi înainte, şi după joc oaspeţii, ocupanţii locului doi din clasament. Gălăţenii nu s-au putut autodepăşi, neavând nicio motivaţie de a izbândi pentru play-off. Mingile peste fileu au fost mai multe în contul CSVM-ului, ducând la o victorie lejeră.

Unirea Dej - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-0 (25-21, 26-24, 25-18)

În sfârşit, un meci de care pe care dacă am fi privit clasamentul înainte de primul fluier, cu două echipe de play-off, despărţite de două puncte. Unirea Dej a remontat diferenţa prin această victorie meritată, ba chiar a sărit peste Explorari cu un punct şi un loc: Unirea este pe cinci, cu 32 de puncte.

VCM LPS Piatra Neamţ - Dinamo Bucureşti 1-3 (17-25, 22-25, 25-21, 16-25)

Un alt meci cu balanţa înclinată pentru oaspeţi, dinamoviştii trăgând pentru un “upgrade” de la locul cinci. Versiunea de joc implementată cu Piatra Neamţ a fost curată, cu un “bug” în setul tei, dar remediat imediat în setul patru. Salt reuşit pentru locul patru, la egalitate cu Unirea Dej.

Alte știri din Volei