Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Din nou victorie
15 Dec 2013

Din nou victorie

Într-un meci din Liga Mol la hochei, echipa locală HSC Miercurea Ciuc a pierdut în fața Coronei Brașov, scor 2-3 (pe reprize 1-0, 1-2, 0-1), echipa din Brașov regăsind plăcerea victoriei după ce pierduse dramatic, la lovituri de departajare, etapa trecută în deplasarea din Ungaria în fața formației Miskolci Jegesmedvék.

Meciul a fost echilibrat, HSC conducând de două ori și fiind apoi egalată, pentru ca în ultima repriză jucătorul oaspetilor, Hietamaki, să stabilească scorul final în minutul 44 și 32 de secunde. Cei din Miercurea Ciuc au beneficiat pe parcursul partidei de patru eliminări de două minute dictate împotriva brașovenilor (față de una singură în tabara lor) dar cu toate acestea nu au reușit să valorifice avantajul terenului propriu și a celor peste 2000 de suporteri prezenți în tribună.

Tot astăzi s-a mai disputat și meciul dintre DAB Docler (campioana ediției trecute) și Miskolci Jegesmedvék, încheiat cu scorul de 2-1 dupa prelungiri; clasamentul se prezintă astfel:

Loc Echipa Meciuri Puncte
1 HC Nové Zámky 2 56
2 Dab.Docler 29 54
3 Miskolci Jegesmedvék 27 53
4 ASC Corona Brașov 29 52
5 HSC Csíkszereda 30 52
6 Ferencvárosi TC 30 45
7 UTE 29 3

 

Alte știri din Hochei