Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Din egal în egal, până la... remiza finalăSportPictures.eu
09 Feb 2014

Din egal în egal, până la... remiza finală

Aseară, 8 februarie, am notat de la ora 16:30, ultima partidă a etapei a 16-a a Ligii Naţionale de Handbal feminin, în Sala Sporturilor din Craiova:

SCM Craiova - HC Dunărea Brăila 23 – 23 (10 - 13)

De zece ori s-au aflat la egalitate cele două formaţii despărţite în clasament de zece puncte. Până în minutul 19, craiovencele au dat tonul pe tabelă, cu desprinderi mici, uşor de recuperat de brăilence. Au urmat scene de ping-pong pe tabelă, cu egalări şi schimbări de avantaj minim. Din minutul 27, fetele Dunării au dat trei goluri la rând şi le-a prins pauza în avantaj.

La reluare, s-a păstrat ritmul, s-a menţinut dominarea, Dunărea ţinând de avans. SCM Craiova reuşeşte să o ajungă din urmă pe Dunărea la 20-20, apoi preia conducerea în minutul 51 (21-20, gol Cioaric). De aici şi până la final, brăilencele au înscris pentru egalare, iar craiovencele pentru avantaj minim. Ultima reuşită le-a aparţinut jucătoarelor oaspete, în minutul 59, pentru scorul de 23-23.

Dunărea este acum pe locul 5, iar SCM Craiova pe locul 9.

 

Alte știri din Handbal