Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Din două în calificări, una pe tabloul principalAFP / Mediafax Foto
24 Feb 2014

Din două în calificări, una pe tabloul principal

La Florianopolis, Irina Begu a trecut de primul tur al calificărilor în urma victoriei 6-2, 6-1, în 80 de minute, obținută în fața braziliencei Maria Fernanda Alves (nr. 585 WTA), admisă pe bază de wild card. Meciul a fost amânat datorită finalei pe care Irina a jucat-o sâmbătă la Rio de Janeiro, iar meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal i-a opus-o pe belgianca Alison Van Uytvanck, ocupantă a locului 104. Nevoită să joace al doilea meci într-o zi, Irina a cedat după 100 de minute în două seturi, 1-6, 6-7.

În alt meci al calificărilor, Alexandra Dulgheru a încheiat victorioasă meciul contra jucătoarei poloneze Katarzyna Piter, locul 98 WTA și cap de serie numărul 4 al calificărilor. Meciul început aseară și întrerupt la scorul de 1-1 la seturi (6-2 Piter în primul, apoi 6-4 Dulgheru) s-a reluat astăzi și a mai durat încă o oră. Alexandra s-a impus cu 6-1 în decisiv, însă mai greu decât o arată scorul. Astfel, Alexandra accede pe tabloul principal, alăturându-se Monicăi Niculescu și Alexandrei Cadanțu.

Alte știri din Tenis de câmp