Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Din 1 iulie pariezi la Stanleybet si online!Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iul 2015

Din 1 iulie pariezi la Stanleybet si online!

Stanleybet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive tradiționale la nivel european, deschide din 1 Iulie 2015 „porțile” online-ului pentru jucătorii din România. Compania britanică se numără astfel printre primele case de pariuri care ofera românilor, în condiții de deplină legalitate, posibilitatea de a paria online direct de pe propriul calculator, tabletă sau telefon mobil.

Platforma Stanleybet de pariere online, disponibila pe www.stanleybet.ro, isi propune sa devina rapid un standard de referinta in domeniu, mai ales ca la baza acesteia sta si experienta de peste 11 ani de interactiune cu pariorul roman. Pe platforma online, jucatorii vor putea paria pe evenimente sportive atat inainte de fluierul de start, cat si dupa acesta, prin facilitatea de pariere live.

Contextul intrarii pe piata pariurilor online din Romania este dat de recentele modificari legislative care au creat cadrul operarii legale a jocurilor de noroc la distanta, online.

„Pariurile Online nu reprezinta o noutate pentru romani, acestea fiind practicate de multi ani pe teritoriul tarii noastre, insa in afara cadrului legal. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reusit in scurt timp sa adopte masuri de intrare in legalitate a activitatii de jocuri de noroc online si sa deschida calea licentierii organizatorilor in Romania. Obtinerea licentei pentru desfasurarea activitatii si in mediul online era pasul firesc pentru Stanleybet, care pune astfel la dispozitia tuturor pariorilor aceeasi oferta de pariuri sportive atat de apreciata de comunitatea clientilor agentiilor Stanleybet.” a declarat Liviu-Petrisor Popovici, Country Manager Stanleybet pentru Romania.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic Stanleybet isi ofera in prezent serviciile in peste 360 de agentii, din aproape 100 de localitati.

Obiectivul Stanleybet a fost si ramane oferirea celor mai bune servicii de pariere. In cei 11 ani de prezenta in Romania, Stanleybet si-a dovedit profesionalismul, a diversificat in mod continuu oferta de pariuri, a castigat increderea clientilor si a contribuit activ la evolutia pietei de pariuri romanesti.

Cu o experienta de aproape 60 de ani in pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania.

Alte știri din Pariuri