Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Deziluzii la dubluAFP / Mediafax Foto
15 Iun 2014

Deziluzii la dublu

Turneul Topshelf Open de la 's-Hertogenbosch, Olanda, a programat ăn primul tur al tabloului de dublu meciurile a două jucătoare românce. Ambele tricolore au ratat calificarea în sferturile competiției, însă rezultatele au fost ușor diferite.

Prima intrată în scenă a fost Raluca Olaru împreună cu partenera sa din Israel, Shahar Peer. Cele două au întâlnit perechea formată din neozeelandeza Marina Erakovic și jucătoarea spaniolă Arantxa Parra Santonja, în fața cărora au cedat în două seturi – 3-6, 2-6 – după un pic mai mult de o oră de joc.

Într-un alt meci, Irina Begu și americanca Vania King au fost depășite după o partidă mult mai disputată de dublul Michaella Krajicek (Olanda) – Kristina Mladenovic (Franța). După ce au câștigat primul set cu 6-3, Irina și Vania au cedat cu același scor setul secund, iar supertiebreak-ul a fost tranșat de adversarele lor la limită, cu 10-8.

Irina și Raluca au primit pentru participarea lor la turneu câte un punct de clasament și vor împărți cu partenerele lor de joc câte un cec în valoare de 774 de euro.

Alte știri din Tenis de câmp