Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Deziluzii în NormandiaSportPictures.eu
07 Oct 2014

Deziluzii în Normandia

Victor Hănescu a părăsit turneul ATP Challenger de la Rennes, Franța, după ce a fost învins în primul tur al competiției de jucătorul german Dustin Brown, locul 95 ATP și cap de serie numărul 6, cu 6-4, 2-6, 6-4 după 100 de minute de joc.

În același turneu cu premii totale în valoare de 85.000 EUR, Marius Copil a fost și el eliminat în aceeași fază a competiției de Andreas Haider-Maurer, austriacul clasat pe locul 91 ATP și favorit 5 al tabloului. După un meci echilibrat ce a durat o oră și 45 de minute,  austriacul a învins cu scorul 7-6 (8), 3-6, 6-3. Hănescu și Copil părăsesc, astfel, Normandia cu un cec de consolare de 885 EUR.

Cei doi au fost eliminați și în proba de dublu după o partidă disputată împotriva perechii Olivier Charroin (Franța) – Jaroslav Pospisil (Cehia). După ce au tranșat în favoarea lor primul set, românii au pierdut setul secund la tiebreak la 5 și au cedat inițiativa în supertiebreak, scorul final fiind 3-6, 7-6 (5), 10-6 în favoarea perechii ceho-franceze. Pentru partida disputată astăzi, Victor și Marius au primit un cec în valoare de 610 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp