Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Dezamăgire în ArdealDan Horia Tautan / Mediafax Foto
07 Aug 2014

Dezamăgire în Ardeal

CFR Cluj a reușit să își bage singură bețe în roate în returul de la Cluj cu Dinamo Minsk după ce Rada a fost eliminat la jumătatea primei reprize pentru o intrare necontrolată asupra unui adversar. Același Rada fusese iertat de un alt ”roșu” în debutul partidei, dar fundașul clujean nu a învățat lecția prudenței și recidiva l-a costat atât pe el, cât și pe colegii lui.

Până la eliminare, Negruț și Florin Costea au semnat primele ocazii ale gazdelor, dar defensiva din Belarus a blocat ambele ocazii. După momentul eliminării, clujenii rămân ofensivi și Tade se apropie de deschiderea scorului în două rânduri.

La reluare Miriuță face două schimbări în scopul de a spori capacitatea ofensivă, dar și luciditatea din teren, însă presiunea continuă nu are vârfuri de sarcină care să se concretizeze în ocazii clare de gol. Mai mult decât atât, în minutul 70 Stasevici transformă în gol o lovitură liberă din apropierea careului clujean. Era golul care punea capăt iluziilor ceferiștilor clujeni, iar pe fondul căderii gazdelor, bielorușii obțin un penalty la un fault în careu a lui Camora, transformat de Udoji.

Se încheie trist sub Feleac, CFR Cluj – Dinamo Minsk 0-2 (0-0), iar clujenii vor trebui să treacă peste dezamăgirea ratării calificării în play-off-ul Europa League după 0-3 la general și să se concentreze pe obiectivele din competițiile interne.

 

CFR Cluj (antrenor Vasile Miriuţă): Felgueiras - Susic, Larie, Rada, Camora - Monroy, Sulley - Deac, Negruţ (min. 46 Guima), F. Costea (min. 46 Jazvic) - Tade (min. 66 Ivanovski)

Dinamo Minsk (antrenor Vladimir Zhuravel): Gutor - Karpovich, Politevici, Bangura, Veretilo - Simovic - Udoji, Voronkov (min. 5 Diomande), Nikolic, Stasevici (min. 90 Kontsevoi) - Adamovic (min. 84 Figueredo)

Alte știri din Fotbal